top of page
Elleboog groeten

COVID-19

In het begin van de Corona-tijd moesten we volledig dicht. Gelukkig konden er intern wat schoonmaakwerkzaamheden worden opgepakt. Maar ja, dat is op een gegeven moment ook klaar.

 

Grote bijeenkomsten zijn er niet meer geweest. Alle reserveringen werden geannuleerd. Er mocht niet meer gerepeteerd worden met de muziek, het bridgen lag stil, scholen mochten niet gymmen. De yogalessen vonden niet meer plaats. Zomaar een kleine opsomming van wat activiteiten.

 

De snack is inmiddels een geoliede machine qua afhaal. Je belt je bestelling door en krijgt direct het tijdstip wanneer eten voor je klaar staat. Bij het afhalen ontstaat zo geen onnodige rij met wachtende mensen. Op deze wijze proberen we Corona buiten de deur te houden.

Helaas is ook de kerkbazaar afgeblazen. Er was te veel risico. Voor de bezoekers maar ook voor de bemanning qua vrijwilligers (hier ook een groot aantal op kwetsbare leeftijd). Handhaven van de regels is moeilijk met de verwachte opkomst op zo'n bazaar. We hopen met elkaar dat het volgend jaar weer allemaal een beetje naar het oud ‘normaal’ terug kan.

Inmiddels heeft er een uitvaart plaats gevonden vanuit de Zwaan, welke Corona-proof mede begeleid is door de uitvaartleider. Samenwerking is dan ook erg belangrijk.

De Zwaan is recent gebruikt als officiële trouw locatie. De dochter van Corrie, die zelf regelmatig werkzaam is geweest in De Zwaan, trouwde hier, volledig Corona-proof. 

Helaas zitten we inmiddels weer vast aan onlangs opgelegde beperkingen door COVID-19.

We gaan er weer het beste van maken en hopen met elkaar COVID-19 in bedwang te krijgen.

Algemene richtlijnen voor onze gasten

​De richtlijnen kunnen veranderen, daarom hier een link naar de website van de Rijksoverheid met alle actuele informatie omtrent de Corona maatregelen.

De basisregels kort samengevat:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand.

  • Ga niet naar plaatsen waar het druk is.

  • Nies en hoest in uw elleboog.

  • Was vaak uw handen met zeep.

  • Bent u verkouden? Blijf dan thuis!

  • Heeft u koorts of bent u benauwd? Dan moeten alle huisgenoten thuis blijven.

  • Werk zoveel mogelijk thuis.

bottom of page