NIEUWS VAN HET BESTUUR

Hartelijk welkom op onze vernieuwde website.

 

Deze is mede dankzij de inzet van Mariëlle Jurvillier tot stand gekomen. Wij bedanken haar daar, als bestuur, heel hartelijk voor. Wat een tijd heeft zij hierin gestoken.

Ook grote dank aan onze vaste huurders, wat zijn we blij dat jullie gebruik maken van onze mooie locatie.

 

Wat bevinden we ons in een bijzondere tijd momenteel. Niets is meer vanzelfsprekend. Als men een zaal wil reserveren moeten we eerst wijzen op de maatregelen in verband met Covid-19. Dan blijken feestjes of vergaderingen in groten getale niet plaats te kunnen vinden in De Zwaan in verband met de 1,5 meter maatregel. En de maatregelen veranderen regelmatig, waardoor veel flexibiliteit gevraagd wordt zowel van onze gasten als van onze medewerkers.

 

De verplichte sluiting in maart dit jaar was voor ons dramatisch. Alles werd geannuleerd. Geen begrafenissen vanuit De Zwaan, geen feestjes, geen vergaderingen. Het beperkte zich op een gegeven moment tot de opening van de snackverkoop. Gelukkig is Marjan Kramer heel creatief en samen met Corrie Evengroen bereidden zij overheerlijke afhaalgerechten, zodat de verkoop zich niet alleen beperkte tot de verkoop van de gebruikelijke snacks en friet. En zo gaan we ook nu gewoon weer verder met deze succesvolle afhaalmethode en heerlijk bereide afhaalgerechten.

Inmiddels is weer voor een uitvaart gebruik gemaakt van de Zwaan. In goed overleg met de uitvaartleider hebben wij alles zo opgesteld dat we voldoen aan de, op dat moment gestelde, maatregelen. Ook is de Zwaan, sinds jaren, weer gebruikt als officiële trouwlocatie en is in besloten, kleine kring met elkaar de bruiloft gevierd. Toch zoal ook weer mooie, positieve punten te benoemen.

 

Namens het bestuur van De Zwaan