Kerkweg 2, Berkenwoude
Gastheer: 0182 362546

Zalencentrum

Het complex bestaat uit een zestal ruimtes:

– de foyer
– de grote zaal
– de kleine zaal
– een sportzaal
– een vleugel
– ouderenruimte (beheerd door SWOB Berkenwoude)

Onze zalen hebben een capaciteit tot 500 personen.

De kleine en de grote zaal zijn bij uitstek geschikt voor cursussen, presentaties en vergaderingen. Deze zalen zijn standaard ingericht met luchtverversing en geluidsinstallatie. Beide zalen kunnen verduisterd worden. De grote zaal heeft uitzicht op een waterplas. Daarnaast beschikken wij over een ruime (sport)zaal met een groot podium. Deze zaal heeft een capaciteit tot 220 personen in theater opstelling met tafeltjes.

 

De vleugel is een aparte zaal direct rechts na de ingang van De Zwaan en  beschikt over een eigen ingang, keukenblok en toiletgroep. De vleugel heeft een capacititeit van +/- 50-75 personen.

De verschillende zalen zijn los of in combinatie te reserveren en zijn allen vanuit de gezellige foyer bereikbaar. De zalen zijn het gehele jaar  beschikbaar van maandag tot en met zaterdag, zowel overdag als s’avonds.

“De Zwaan” beschikt een wifi-verbinding en beschikt over een geluidsinstallatie en microfoon. Overige apparatuur zoals een beamer, laptop etc. zijn via De Zwaan te huur. Gaat uw voorkeur uit naar andere apparatuur, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden. ‘’De Zwaan’’ heeft een goede relatie opgebouwd met betrouwbare leveranciers om uw wensen naar tevredenheid in te vullen.

Naast de verhuur van de zalen kunnen we u diverse arrangementen bieden zowel op het gebied van catering als excursies direct in de omgeving.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en nodigen u van harte uit voor een rondleiding.

© De Zwaan Berkenwoude