Kerkweg 2, Berkenwoude
Gastheer: 0182 362546

Trouwlocatie

Midden in het hart van de Krimpenerwaard bevindt zich Cultuur Centrum De Zwaan. De Zwaan beschikt over verschillende zalen en is daarom ook bij uitstek geschikt als trouwlocatie.

De voormalig raadzaal biedt aan 30 personen een zitplaats. Daarnaast kunnen er ook nog 30 gasten staan. Voor het bruidspaar is een tafel voor het boeket en om te tekenen, ook is er een tafel voor 4 getuigen om te tekenen. De Ambtenaar van de burgerlijke stand staat achter een katheder en is voor iedereen te zien en goed te verstaan.

Mocht u nu een heel groot gezelschap hebben dan is de zaal te vergroten u heeft dan ruimte tot 175 zitplaatsen. Er is dan verstekring aanwezig zodat de Ambtenaar door middel van een microfoon overal duidelijk te verstaan is. Een goede geluidsinstallatie zorgt er voor dat mocht u muziek wensen dat ook tot de mogelijkheden behoort.

De Zwaan biedt ook de mogelijkheid om de het bruidspaar en haar gasten de gehele dag te verzorgen. Van ontvangst van de familie, de Burgerlijke huwelijksvoltrekking tot een complete maaltijd, receptie en het huwelijksfeest.

Er kan bij De Zwaan tot voor de voordeur geparkeerd worden door het bruidspaar. Van Vrachtauto, Trekker, Engelsebus, Oldsmobiel tot paardenkoets. Voor de gasten bevinden zich ook parkeerplaatsen in en rond De Zwaan. Daarnaast is De Zwaan rolstoelvriendelijk. Het bordes geeft een mooie gelegenheid tot het maken van een groepsfoto.

Kortom De Zwaan biedt u het totaalplaatje voor de dag in uw leven om nooit te vergeten.

Mocht u er voor kiezen om de totale bruiloft in De Zwaan te vieren, dan is het gebruik van het pand geheel kosteloos.

Neem voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden contact met ons op.

© De Zwaan Berkenwoude